D394 termen de depunere si rectificative

:: spete, nelamuriri si explicatii D394
Reguli forum
:: limbajul in acest forum va fi unul civilizat, userii limitandu-se la discutarea aspectelor tehnice si contabile ale programelor Sasorysoft.
:: orice manifestare necivilizata (defaimare, agresiune verbala , injurii , comportament neadecvat, comentarii in afara topicului sau a programelor Sasorysoft, reclama abuziva pentru alte produse sau servicii, prezentarea de produse software care nu sunt proprietatea Sasorysoft, etc...) va duce imediat la stergerea contului userului respectiv si interzicerea accesului acestuia in viitor pe acest forum.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 13
Membru din: Joi 27 Oct, 2016 4:09 pm

D394 termen de depunere si rectificative

Mesajde Dan » Mie 23 Noi, 2016 11:16 am

1. Termenul de depunere al declaratiei 394 este ultima zi a lunii, respectiv 28, 29, 30 sau 31!!!
2. Declaratia rectificativa inlocuieste total declaratia initiala si se depune DOAR in conditiile in care exista greseli de fond sau de introducere eronata !!!
Nu se depune rectificativa daca declaratia este modificata cu facturi primite dupa termenul de depunere!!!! (depun declaratia si primesc la departamentul de contabilitate facturi de acum 3 luni)
De aceea, este necesara responsabilizarea persoanelor din firma care predau actele departamentului de contabilitate!!!!!!
Nu pune un contabil sa faca operatii pe cord deschis si nici un medic sa profeseze contabilitate!

Înapoi la “D394 !!!”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori