REF. Import facturi emise lei din CSV

:: sugestii de facilitati noi in EasyCont
:: propuneri de rapoarte/situatii noi in EasyCont
Reguli forum
:: Sasorysoft isi rezerva dreptul de a nu implementa in programele sale decat sugestiile / cererile de modificari/adaugari pe care le considera oportune
:: Sasorysoft isi rezerva dreptul de a negocia modificarile/adaugarile complexe sugerate de clienti
:: Modificarile / adaugarile GRATUITE vor fi executate in limita disponibilitatii Sasorysoft, daca se considera favorabile pentru structura programelor
:: Va multumim pt sugestiile dstra si va asiguram ca vor fi analizate cu atentie !
ssy15130157

REF. Import facturi emise lei din CSV

Mesajde ssy15130157 » Mie 23 Noi, 2016 2:54 pm

Buna ziua,
La importul facturilor emise din CSV nu apare nici o bifa pentru selectarea regimului special ptr D394(fara/turism/second hand). Astfel dupa importul efectuat nu apare nici o bifa la ,,regim special" pentru facturile importate. In cazul nostru ar fi util daca ar aparea bifa la ,,fara regim special" la facturile importate. Tot in acest modul la ,,Alte rapoarte" la ,,Vanzari per produse" detaliat intrucat folosim 2 serii de facturi si sunt introduse alfanumeric (serie urmata de nr. fact.) ne-ar fi util daca la introducerea intervalului de facturare ne-ar da voie sa trecem si seria si nr. de factura asa cum sunt introduse la nr. facturii deoarece in momentul de fata nu se accepta in acele campuri decat nr. facturii fara serie si nu putem lista centralizari separate pe serii de facturi. Tot in ,,Alte rapoarte" ar fi util daca s-ar introduce ,,Vanzari per serie produse" intrucat produsele din facturile importate au fiecare definita seria (de ex. ptr. marfa MRF, ptr. transport TRA, ptr. discount DIS) iar importul se poate face doar pentru un singur tip de contare si apoi trebuie mers manual pe fiecare si modificata contarea. Sau poate in functie de seria produsului sa pot defini tipul de contare sau posibilitatea de a importa pe mai multe tipuri de contare in functie de seria produsului. Facturile sunt combinate si necesita mult timp parcurgerea elementelor din fiecare factura si schimbarea tipului de contare in functie de seria atribuita fiecarui element.
Multumesc.

Avatar utilizator
administrator
Administratorul site-ului
Mesaje: 116
Membru din: Mar 18 Oct, 2016 4:41 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: REF. Import facturi emise lei din CSV

Mesajde administrator » Mie 23 Noi, 2016 3:47 pm

Va rog sa postati la topicul corect cerintele. In aces caz trebuie postat la Propuneri de modificari , nu la utilizare easycont

"Buna ziua,
La importul facturilor emise din CSV nu apare nici o bifa pentru selectarea regimului special ptr D394(fara/turism/second hand). Astfel dupa importul efectuat nu apare nici o bifa la ,,regim special" pentru facturile importate. In cazul nostru ar fi util daca ar aparea bifa la ,,fara regim special" la facturile importate. "
Nu este necesar. Daca nu se bifeaza nimic la Regim special sau se bifeaza FARA este acelasi lucru pt D394.

"Tot in acest modul la ,,Alte rapoarte" la ,,Vanzari per produse" detaliat intrucat folosim 2 serii de facturi si sunt introduse alfanumeric (serie urmata de nr. fact.) ne-ar fi util daca la introducerea intervalului de facturare ne-ar da voie sa trecem si seria si nr. de factura asa cum sunt introduse la nr. facturii deoarece in momentul de fata nu se accepta in acele campuri decat nr. facturii fara serie si nu putem lista centralizari separate pe serii de facturi. " Vom verifica dar nu garantam aceasta implementare. Nu este o prioritate in aceasta perioada.. Am adaugat aceasta facilitate la raportul dorit. In vers 2016.3.51 veti beneficia de ea.

"Tot in ,,Alte rapoarte" ar fi util daca s-ar introduce ,,Vanzari per serie produse" intrucat produsele din facturile importate au fiecare definita seria (de ex. ptr. marfa MRF, ptr. transport TRA, ptr. discount DIS) iar importul se poate face doar pentru un singur tip de contare si apoi trebuie mers manual pe fiecare si modificata contarea. Sau poate in functie de seria produsului sa pot defini tipul de contare sau posibilitatea de a importa pe mai multe tipuri de contare in functie de seria produsului. Facturile sunt combinate si necesita mult timp parcurgerea elementelor din fiecare factura si schimbarea tipului de contare in functie de seria atribuita fiecarui element.
Multumesc " Este un caz particular. Vom verifica dar nu garantam aceasta implementare. Nu este o prioritate in aceasta perioada..
Ref. la adaugarea peste tot a selectiei dupa SERIE FACTURA: nu consideram utila aceasta modificare. Aveti acum Listarea Vanzari per produse unde puteti introduce si seria si numarul plajei dorite. In plus , aveti Export in Excel unde le puteti manageria cum doriti.
Ref. la Importul facturilor din CSV cu mai multe scheme de contare, este simplu: Creati mai multe liste CSV de import, dupa contarile folosite si importati-le PE RAND.
:: Sasorysoft :: True software sells itself !


Înapoi la “Propuneri de modificari si adaugari de facilitati noi”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator