declaratia 394

:: sugestii de facilitati noi in EasyCont
:: propuneri de rapoarte/situatii noi in EasyCont
Reguli forum
:: Sasorysoft isi rezerva dreptul de a nu implementa in programele sale decat sugestiile / cererile de modificari/adaugari pe care le considera oportune
:: Sasorysoft isi rezerva dreptul de a negocia modificarile/adaugarile complexe sugerate de clienti
:: Modificarile / adaugarile GRATUITE vor fi executate in limita disponibilitatii Sasorysoft, daca se considera favorabile pentru structura programelor
:: Va multumim pt sugestiile dstra si va asiguram ca vor fi analizate cu atentie !
Avatar utilizator
BODOR LEVENTE
Mesaje: 52
Membru din: Mie 26 Oct, 2016 6:23 am
Localitate: TOPLITA
Contact:

declaratia 394

Mesajde BODOR LEVENTE » Joi 10 Noi, 2016 4:05 pm

1)Verificati in declaratia 394 situatia ''Centralizator acte nepreluate din jurnale TVA in sectiunea C (acte nepreluate din jurnalul Tva Vanzari in declaratia 394)la actele introduse cu taxare inversa cod 23 (cumparari cu taxare inversa care apar si in jurnalul de vanzari si in jurnalul de cumparari) deoarece aceste acte apar preluate in sectiunea C-achiz.cu taxare inversa.(practic apar ca acte nepreluate in 394 din jurnalul de vanzari achizitiile cu taxare inversa care au fost preluate la achizitii taxare inversa)
2)Tot in situatia acte nepreluate din jurnalul de tva Vanzari in d394 apar vanzarile catre persoane fizice care apar deja inregistrate in sectiunea C punctul 2 pers.neinreg.in scopuri de tva
3)La facturile emise ar fi bine sa adaugati un mod de selectare pentru ca la introducerea unei facturi emise sa putem alege daca este factura storno, autofactura, emisa in numele furnizorului, factura emisa de beneficiar in numele persoanei impozabile(aici avem multi clienti care vand marfa la Holzindustrie, iar factura o intocmeste Holzindustrie),facturi emise de terti in numele persoanei impozabile, pentru a facilita preluarea automata a datelor in sectiunea I.2 PLAJA FACTURI.
4)Ar fi indicat ca la introducerea unei facturi in facturi emise sa avem o casuta si de serie pentru a putea facilita preluarea automata in sectiunea I.2 Plaja facturi - facturi emise in luna de raportare( aici pot fi cazuri in care firma foloseste mai multe mai multe serii de facturi)

Avatar utilizator
administrator
Administratorul site-ului
Mesaje: 117
Membru din: Mar 18 Oct, 2016 4:41 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: declaratia 394

Mesajde administrator » Joi 10 Noi, 2016 4:33 pm

1)-Centralizatorul acte nepreluate este in inca lucru pt ca nu este o prioritate in acest moment. Se face trecerea la verificarea pt tipul oct 2016. Rabdare si se va rezolva acest utilitar sau va fi eliminat pur si simplu.
2)-idem 1)
3)-autofacturile se introduc la AUTOFACTURARE, storno este identificat prin totalul facturii negative, deci nu este nevoie de bife suplimentare. Adaugarea de multe bife si optiuni la adaugarea unui act va ingreuna simtitor activitatea clientilor. Vom analiza oportunitatea acestor optiuni suplimentare cerute de dstra.
4)-programul culege automat palajele de facturi extragand seria din ACT. Nu este necesar sa evidentiati seria separat si nici nu ar fi o modificare GRATUITA ..
:: Sasorysoft :: True software sells itself !

Avatar utilizator
administrator
Administratorul site-ului
Mesaje: 117
Membru din: Mar 18 Oct, 2016 4:41 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: declaratia 394

Mesajde administrator » Joi 10 Noi, 2016 8:11 pm

Au fost adaugate campurile : [autofacturare] si [fct emise in numele furniz.] la facturi emise lei pt preluare corecta in D394 in Plaja de facturi emise.

v2016.3.33

Topic inchis
:: Sasorysoft :: True software sells itself !


Înapoi la “Propuneri de modificari si adaugari de facilitati noi”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator