oferta de servicii pentru intocmirea declaratiei 394

Reguli forum
:: limbajul in acest forum va fi unul civilizat, userii limitandu-se la discutarea aspectelor tehnice si contabile ale programelor Sasorysoft.
:: orice manifestare necivilizata (defaimare, agresiune verbala , injurii , comportament neadecvat, comentarii in afara topicului sau a programelor Sasorysoft, reclama abuziva pentru alte produse sau servicii, prezentarea de produse software care nu sunt proprietatea Sasorysoft, etc...) va duce imediat la stergerea contului userului respectiv si interzicerea accesului acestuia in viitor pe acest forum.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 13
Membru din: Joi 27 Oct, 2016 4:09 pm

oferta de servicii pentru intocmirea declaratiei 394

Mesajde Dan » Mar 13 Dec, 2016 8:06 pm

Firma de contabilitate isi ofera serviciile pentru intocmirea declaratiei 394 valabila din 01.10.2016, atat din programul de contabilitate Easycont cat si din orice alt program cu urmatoarele conditii:
1. clientul isi asuma in totalitate introducerea documentelor in jurnalele de cumparari si vanzari
2. clientul raspunde de informatiile predate firmei noastre pentru intocmirea declaratie 394 din jurnale
3. clientul va informa firma noastra despre orice nelamurire de intocmire a declaratiei din baza de date trimisa (CUI-uri lipsa , CNP-uri lipsa, adrese complete ale clientilor persoane fizice, daca este cazul, nr bonuri fiscale AMEF, cifre contabile din balanta de verificare in cazul in care clientul isi desfasoara activitatea pe codurile CAEN speciale - restaurant, spalatorie auto, baruri etc)
Ne sunt necesare: jurnalele de vanzari si cumparari exportate in excel precum si informatii detaliate cu privire la profilul activitatii precum si a modului de contabilizare a acestora!

Intocmirea declaratiei 394 se va face in maximum 4 zile de la primirea comenzii iar la finalizarea acesteia va fi intocmit un "raport de activitate" ce va contine principalele informatii din declaratia 394 intocmita!

Ne puteti contacta la office@lucascontab.ro sau la numerele de telefon: 0744 68 00 48 sau 0745 14 25 00!

Preturile vor fi negociate pentru fiecare client in parte, in functie de volum si complexitate!
Nu pune un contabil sa faca operatii pe cord deschis si nici un medic sa profeseze contabilitate!

Înapoi la “Oferte servicii contabilitate si audit”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator